Horse & Rider yhteistyöhön Ratsastajainliiton kanssa – Nappaa Jäsenhuoneelta etukoodi

29.4.2024

Keravalainen hevostarvikeliike Horse & Rider ja Suomen Ratsastajainliitto ovat aloittaneet yhteistyön, jonka kunniaksi Horse % Rider tarjoaa Ratsastajainliiton jäsenseurojen jäsenille -20 % alennuksen, jonka voi hyödyntää myymälässä tai verkkokaupassa. Lisäksi Horse & Rider tukee yhteistyössä Ratsastajainliiton kanssa kansallista kouluratsastusta kilpailukaudella 2024.

 

Jäsenetu -20 %

Etuus on voimassa 1.5.–30.9. ja etukoodin pääset lunastamaan Jäsenhuoneelta.

Voit käyttää edun kerran joko Keravan Horse & Rider - myymälässä tai verkkokaupassa www.horserider.fi. Etu ei koske jo alennettuja tuotteita, rehuja, ravintolisäaineita tai Kentuckyn tuotteita.

Horse & Rider kansallisen kouluratsastuksen tukijana

Horse & Rider tukee kilpailukaudella 2024 kansallista kouluratsastusta, ja olemme iloisia saadessamme lanseraata uudistetun Horse & Rider Junioricupin. Helppo A tasolla kilpailtava Horse & Rider Junioricup on avoin juniori-, lapsi- ja poniratsukoille.

Horse & Rider Junioricup kisakalenteri KIPAssa

Horse & Rider Pikkumestaruus ratsastetaan Lappeenrannassa 18.–21.7. Pikkumestaruus on suunnattu erityisesti niille ratsastajille, jotka eivät osallistu oman ikäluokkansa SM-kilpailuun kuluvana vuonna.

 

 

”Horse & Rider on kotimainen, asiantunteva ja palveleva ratsastusvarusteiden verkkokauppa sekä erikoisliike, upean Horse & Rider kivijalkamyymälän löydät Keravalta.

Horse & Riderin laajasta valikoimasta löydät suositut ja luotettavat merkit, laadukkaat lisäravinteet sekä rehut.

Oletpa sitten vasta-alkaja tai kokenut kisakonkari, Horse & Rider palevelee sinua myymälässä Keravalla sekä verkkokaupassa osoitteessa horserider.fi