Hattel Ridersille esteratsastuksen Joukkue SM kultaa

14.7.2024

Lauantaina 13.7. nähtiin jännittävä esteratsastuksen Joukkue SM kilpailu, kun yhteensä yhdeksän joukkuetta ympäri Suomen saapui Nurmijärvelle Solbacka Summer Gameseihin. Helteisessä kilpailupäivässä riitti tunnelmaa loppuun saakka.

Joukkue SM kultaa Hattel Ridersille. Joukkueenjohtaja Markus Backlund nostaa pokaalin ilmaan. Kuva Heidi Lammi.

 

Kilpailu aloitettiin perusradalla, jossa Vitträskin ratsastajat varmistivat itselleen pronssimitalin suorittaensen joukkueena viidellä virhepisteellä. Sekä Hattel Riders että Riding Club Solbacka suorittivat tiensä uusintaan saaden joukkueina perusradalta neljä virhepistettä.

Kulta- ja hopeamitalit ratkaiseva uusinta tarjoili jännittävää uusintaratsastusta Riding Club Solbackan ja Hattel Ridersin joukkueiden välillä. Molempien joukkueiden uusintaradan ratsastajat Mona Relander (Riding Club Solbacka) ja Pipsa Koski (Hattel Riders) tekivät hienot virheettömät suoritukset. Pipsa Koski pysäytti kellon 0,89 sekuntia nopeammin ja varmisti voiton Hattel Ridersin joukkueelle.

Hattel Ridersin joukkueessa ratsasti Ida Palmos ja Jorrera CKV, Vilma Lappalainen ja Kuracca, Susanna Granroth ja Big Iron L sekä Pipsa Koski ja Jumper. Riding Club Solbackan joukkueen kokoonpano oli Sanni Leino ja Fantastic W, Mira Flinkkilä ja Anabel Z, Mona Relander ja Ibeau SMH sekä Riikka Harjula ja Porteur de Lumière 3081. Vitträskin Ratsastajien joukkueessa ratsasti Nelli Pajuharju ja Cadorado, Frida Jones ja Diorbhail, Marina Ehrnrooth ja Qualime sekä Sophia Jurmo ja Helianthus.

Joukkue SM 2024 120/130 cm | 120 | AM5 | Prix de Osteo-Tech tulokset:

  1. Hattel Riders, 4-0/40,24
  2. Riding Club Solbacka, 4-0/41,13
  3. Vitträskin ratsastajat, 5/196,17

Täydet tulokset: LINKKI