Katso nyt Kaviouralla Iltatee-webinaarit ajankohtaisista aiheista

19.9.2024

Seuratoiminnan ohjausryhmä on järjestänyt vuodesta 2021 alkaen Iltatee-konseptilla jo 35 webinaaria. Valtaosa näistä tilaisuuksista on myös nauhoitettu. Kaikki nauhoitelinkit on nyt julkaistu SRL:n sähköiseen Kaviouralla oppimisympäristöön! Aiheina on esimerkiksi; Miten voin ratsastajana edistää opetushevosen hyvinvointia, Tekoäly, Hevosen hyvinvointi, Liikenneturva ja Seurat ja päättäjät.

Seuratoiminnan ohjausryhmäläisiä. Kuva Marja Nuuttila.

 

Seuratoiminnan ohjausryhmän Iltatee-webinaarit ovat ilmaisia ja avoimia kaikille SRL:n jäsenille sekä yhteistyökumppaneille. Kaviouralle kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla kuin jäsenhuoneeseen ja kirjautumaan pääsevät kaikki ratsastusseurojen täys- ja perhejäsenet. Webinaaritallenteita on monenlaisesta aiheesta esim. kuolainsäännöistä yhdistyslakiin ja hevosen hyvinvointiin ja kuljettamiseen.

Käy kurkkaamassa osoitteessa https://ratsastus.mmg.fi/  

Seuratoiminnan ohjausryhmä nyt Instagramissa

Ota myös seurantaan Instagram-tilimme, jossa jaamme ajankohtaisia seuratoimintaan liittyviä vinkkejä @srl.seuratoiminnanohjausryhma.

Tälle syksylle on jo sovittuna seuraavat aihealueet:
-
23.9. SRL:n aluejaosto verkostoitumisen ja vaikuttamisen paikkana.
Ilmoittautumislinkki https://tinyurl.com/j6jhtcde

- 30.9. Nuorten hyvinvointi ja turvallinen ympäristö – Miten rakennat seuralle menestystekijän.
Ilmoittautumislinkki https://tinyurl.com/5x299dn6

- 22.10. Ada Filppa – somekiusaaminen

- 6.11. Ansvarsfull hästhållning

Seuratoiminnan superviikko on myös jälleen tulossa 4 – 10.11.2024!

Seuratoiminnan ohjausryhmä on SRL:n asiantuntijaryhmä, jonka jäsenillä on laaja-alainen koulutus ja kokemus mm. seura- ja yhdistystoiminnasta, ratsastuskoulutoiminnasta ja vapaaehtoistoiminnasta. Jokaisella jäsenellä on myös oman siviilitaustan mukanaan tuomaa erityisosaamista. Tavoitat meidät osoitteesta seurakehittajat@ratsastus.fi

Ohjausryhmän puolesta Marja Nuuttila