Linda Lampinen ja Abduhl kolmansia 120 km matkalla Virossa

28.8.2024

Nuori matkaratsastaja Linda Lampinen ja Abduhl sijoittui kolmanneksi kahden tähden 120 km luokassa Viron Rutjassa. Lampinen asetti tavoitteekseen saavuttaa kvaalitulos noin 15 km/h keskinopeudella, mutta onnistui ylittämään odotukset saavuttaen lopputulokseksi 15,58 km/h.

Linda Lampinen ja Abduhl. Kuva Tanja Lampinen.

 

"Kaikki tässä kilpailussa meni todella sujuvasti ja onnistui paremmin kuin hyvin, vaikka itse sairastelin ennen kisaa", kommentoi jämsänkoskelainen Linda Lampinen tyytyväisenä.

18-vuotias Lampinen oli erittäin tyytyväinen 11-vuotiaan, Tanja Lampisen omistaman Abduhlin suoritukseen kilpailussa.

"Hevonen tuntui ihan uskomattoman hyvälle. Se oli nyt elämänsä kunnossa. Tuntui vielä maaliin tullessakin siltä, että matkaa olisi voitu vielä jatkaa. ”Abbe” on todella vahva hevonen, sillä on erittäin hyvä fysiikka, sekä kilpahevosen mentaliteetti", kehuu Lampinen hevostaan.

Seuraavana Lampisen ja Abduhlin tavoiteena on saavuttaa toinen kvaalitulos Romaniassa ensi vuonna järjestettäviin nuorten ratsastajien MM-kilpailuihin.

Virossa yhden tähden 100 km luokassa kilpailivat myös Minna Kostiainen ja Ranka del Rieral, Nea Mickelsson ja Tersox, Roosa Salopää ja Selena sekä Rita Törmälä ja Tatanka.

25.8. Kansainvälinen matkaratsastus, Rutja, Viro
CEI2* 120 km
3) Linda Lampinen / Abduhl, FIN, 15,58 km/h

Täydet tulokset päivittyvät tänne: LINKKI