Pariisin olympiaratsastajat saapuvat Helsinki Horse Show´hun

25.9.2024

Tule tapaamaan Pariisin olympialaisten ja paralympialaisten suomalaisratsastajia Helsinki Horse Show´hun! Lauantaina 26.10. omat huippuratsastajamme saapuvat Jäähalliin palkittaviksi, haastateltaviksi ja fanitapaamisiin.

Emma Kanerva ja Greek Air. Kuvat Sonja Holma.

 

Koulujoukkueemme Emma Kanerva, Henri Ruoste ja Joanna Robinson sijoittuivat olympialaisissa upeasti kahdeksanneksi. Sen lisäksi Kanerva oli mukana olympiafinaalissa. Vararatsastajana toimi Elisabet Ehrnrooth. Kenttäratsastajat Veera Manninen ja Sanna Siltakorpi ihastuttivat taitavalla ratsastuksellaan ensimmäisissä olympialaisissaan.

 

Henri Ruoste ja Tiffanys Diamond. Kuva Sonja Holma.

 

Kuukautta myöhemmin Pariisissa kilpaili ensimmäistä kertaa parakoulujoukkue, ensikertalaiset Jonna Aaltonen ja Laura Kangasniemi ja viidensissä paralympialaisissaan ratsastanut Katja Karjalainen. Aaltonen teki kilpailuissa ennätystuloksensakin.

 

Jonna Aaltonen ja Laxton For U. Kuva Hanna Heinonen.

 

Nyt Pariisin matkaajat kokoontuvat Horse Show´ssa Jäähalliin kotiyleisönsä eteen. Henri Ruoste pitää päivällä valmennusminiklinikan heti kouluratsastuksen kansainvälisen Kür-luokan jälkeen. Koko joukkue esiintyy areenalla yleisön edessä juhlallisissa merkeissä. Sen lisäksi joukkue on päivällä Marko Björsin haastateltavana ja yleisön tavattavissa Meet & Greet -tapahtumassa Jäähallin pääaulassa.

 

Veera Manninen ja Sir Greg. Kuva Sonja Holma.

 

Tule tapaamaan olympia- ja paralympiaratsastajiamme Helsingin Jäähalliin lauantaina 26.10. Kansainvälisessä Grand Prix –näytöksessä.

Helsinki Horse Show: www.helsinkihorseshow.fi
Ohjelma 2024: LINKKI
Lipunmyynti: LINKKI 

 

Joanna Robinson (vas.), Emma Kanerva ja Elisabet Ehrnrooth. Kuva Sonja Holma.