Paris 2024 - Kenttäratsastajat ovat perillä Ranskassa – valmistautumisleiri on Jardyssa

20.7.2024

Kenttäratsastajien Sanna Siltakorven ja Veera Mannisen olympiamatka on virallisesti alkanut tänään. Molemmat ratsastajat ja hevoset, hevosenhoitajat, valmentajat, joukkueenjohtaja Tanja Takkula ja joukkueen eläinlääkäri Tanja Pehkonen kokoontuivat valmistautumisleirillä Haras de Jardyssa, Ranskassa. Talli sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Versailles´n olympiatallista, johon ratsukot siirtyvät 24.7. Kenttäkilpailut alkavat 27.7.

Veera Manninen ja Sir Greg (vas.), Tanja Pehkonen ja Sanna Siltakorpi ja Bofey Click. Kuvat Päivi Manninen.

 

Sanna ja Bofey Click sekä Veera ja Sir Greg olivat loistavalla tuulella.

Veera ja Greg (vas.) ja Sanna ja Bofey Click.

”Lähdimme Saksasta aamuyöllä, ja matka sujui oikein hyvin, ei ollut liikennettä. Hevoset matkustivat hyvin ja tulivat virkeänä perille. Eläinlääkärimme Tanja on ne tarkastanut, ja ne vaikuttavat oikein tyytyväisiltä”, kertoo Sanna Siltakorpi.

Hänen tiimissään ovat paikalla puoliso ja valmentaja Elmo Jankari, veli Sami Siltakorpi ja hevosenhoitaja Aino Lavonen.

”Tosi hyvin matka meni. Greg vaikuttaa rauhalliselta, ja on ollut tosi rentona heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Hyvillä fiiliksillä”, viestittää Veera Manninen Jardysta.

Molemmat ratsastajat olivat juuri lähdössä yhdessä ratsastamaan.

”Nyt lähdemme Gregin kanssa tekemään kevyttä hölkkää, mikä on sen tämän päivän liikutus.”

Veeran kanssa matkassa ovat jo valmentaja Petri Tolmunen ja hevosenhoitajana toimiva äiti Päivi Manninen.

 

Tanja Pehkonen (vas.), Petri Tolmunen, Veera ja Greg, Tanja Pehkonen, Aino Lavonen, Sanna ja Bofey Click, Elmo Jankari ja Sami Siltakorpi.

 

Tutustu Ratsastajainliiton Pariisi-sivustoon, josta löydät runsaasti lisätietoa ratsastajista, kilpailun kulusta ja aikatauluista, tv-lähetyksistä ja muusta mielenkiintoisesta: https://www.ratsastus.fi/paris-2024/