Seuraviestinnän starttikoulutus tarjoaa tukea ja vinkkejä – hyppää mukaan!

22.8.2024

Tuntuuko siltä, että kaipaisit apua seurasi tai ratsastuskoulusi viestintään? Tai oman yrityksesi markkinointiviestintään. Millaista infoa pitäisi tarjota ja missä? Pyöriikö pää eri viestintäkanavien viidakossa? Ei hätää – seurojen viestinnän starttikoulutus on rakennettu auttamaan juuri sinua.

 

Seurojen viestinnän starttikoulutus auttaa nimensä mukaisesti seuraviestinnän alkutaipaleella. Kaikille avoin ja maksuton viestintäkoulutus sukeltaa niin kirjoittamisen, sosiaalisen median kuin kriisiviestinnän saloihin tarjoten simppeleitä vinkkejä ja huomioita sekä seuraviestinnän suunnitteluun että toteutukseen.

Nappaa koulutuksen opit talteen juuri sinun seurasi tarpeet huomioiden.

Seurojen viestintäkoulutus koostuu seitsemästä osiosta:

  • Meidän seuramme viestintä
  • Seuran monikanavainen viestintä
  • Kirjoituskoulu
  • Seuran someviestintä
  • Kilpailu- ja tapahtumaviestintä
  • Kriisiviestintä
  • Viestinnän digitaalisia työkaluja

Koulutuksen osuudet ovat suoritettavissa vapaamuotoisessa järjestyksessä. Voit siis valita sopivat koulutuskokonaisuudet juuri oman seurasi tarpeita silmällä pitäen.

Psst, jos jokin koulutuksen osuus kannattaa ottaa haltuun, tsekkaa meidän seuramme viestintää käsittelevä kokonaisuus! Tämä osuus siivittää osuvasti seuraviestinnän matkan alkuun opastaen esimerkiksi viestintäsuunnitelman luomiseen ja ylläpitämiseen.

Koulutuskokonaisuus on rakennettu yhteistyössä Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen viestijöiden kanssa. Kiitos myös toteutukseen osallistuneille urheiluseurojen edustajille.

Koulutus täydentyy syksyllä 2024 myös kahdeksannella, tekijänoikeuksia käsittelevällä, osuudella. 

Tutustu viestinnän starttikoulutukseen Oppimisareenassa!