Suomen Ratsastajainliitto Helsinki Horse Show'ssa

17.10.2024

Suomen Ratsastajainliitto on mukana Helsinki International Horse Show'ssa monipuolisella kattauksella. Tuttuun tapaan osasto jäähallin käytävältä löytyy C3-katsomon kohdalta.

Suomen Ratsastajainliitto on mukana Helsinki International Horse Show'ssa monipuolisella kattauksella. Tuttuun tapaan osasto jäähallin käytävältä löytyy C3-katsomon kohdalta. Osaston lisäksi Ratsastajainliitto on paikalla ja osallisena kilpailutapahtumissa, erilaisissa muistamisissa ja palkitsemisissa sekä kohtaamisissa ja tapaamisissa. Ratsastajainliiton työryhmät monelta eri osa-alueelta tapaavat Horse Show'ssa. Tapahtumassa tapaavat muun muassa joukkueenjohtajat, seurojen puheenjohtajat, Nuoret vaikuttajat -työryhmä sekä monta monta muuta toimijaryhmää. Yhtenä isona kohtaamisena on myös SRL:n ja Horse Show'n yhdessä mahdollistamana olympiaratsastajien Meet&Greet -tapaamiset tapahtumassa, joista lisätietoa ratsastus.fi lähempänä tapahtumaa.

 

Monet työryhmät tapaavat tapahtumassa.

Seurat ja tallit esillä osastolla

Suomen Ratsastajainliitto on mukana Helsinki Horse Show'ssa osastolla, jonka löydät katsomoa C3-vastapäätä. Osasto toimii liiton ja kävijöiden kohtaamispaikkana, ja lämpimästi tervetuloa tutustumaan Ratsastajainliiton toimintaan ja hakemaan itselle esitteitä ja ideoita osastoltamme. Ratsastajainliiton toiminnan lisäksi osastolla on esittäytymässä jäsenseurojamme ja -tallejamme. Mukana on monta eri pääkaupunkiseudun ja lähialueen ratsastusseuraa ja ratsastuskoulua. Alta näet tarkemman listan.

 

Esittäytyvät talli ja seurat 

Perjantai 25.10. 

Klo 13–16 Stall Knaperbacka / Knaperbackan Urheiluratsastajat ry:   

klo 16–19 Etelä-Vantaan ratsastuskoulu / Etelä-Vantaan ratsastajat  

 

Lauantai 26.10.  

klo 10–13 Poni-Haka Oy / Poni-haan Ratsastajat Ry  

klo 13–16 Ratun Ratsastuskoulu  

klo 16–19 Stall Solbacka  

 

Sunnuntai 27.10.  

klo 9–12 Billnäsin Ratsastuskeskus/ Billnäsin Ratsastajat  

klo 12–15 Espoon talli / Espoon ratsastajat  

Klo 15–18 Ratsastuskeskus Viikki / Ratsastusseura Skara ry  

 

Tervetuloa Suomen suurimpaan sisäurheilutapahtumaan vuonna 2024. Helsinki International Horse Show on esteratsastuksen maailmancup -sarjan osakilpailu. Maailman parhaat ratsastajat ja upeat hevoset valtaavat Helsingin Jäähallin lokakuussa. Koe jännitystä ja elämyksiä huippu-urheilun ja sykähdyttävän show’n parissa yhdessä yli 50 000 muun kävijän kanssa. Tapahtuma järjestetään Helsingin jäähallissa 23.-27.10.2024.